Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem od zera rozpocząć grę w metina na S25. Na start mam 700SM lecz nie wiem za bardzo co za nie kupić by szybko wbić lvl. Przydałoby mi się jeszcze kilka informacji czy dobrze wybrałem zaczynając grę wojownikiem body czy może zmienić klasę?

Opublikowano (edytowane)

Zostaw bodego w ostateczności zrób WP.

Kup Pierścień expa, trzecią rękę, rękawice złodzieja, buty wiatru i exp ;)

Nie trać czasu na robienie konia.Szkoda czasu ,a on na początku i tak zbędny wbijesz 65-70 zrób

Z buta moim zdaniem lepiej się expi

Edytowane przez glinka333

Opublikowano

Bodym, bedzie Ci dobrze sie grało od zera, bo jest silny i wgl. Ale za to ma drogie eq i ku. Wiec ja Ci radze grac jak narazie bodym tak do 35, zrobic boja, eq i dropic na metkach wtedy uzbieraj kasy troszke wiecej i kup eq na jakas inna postac. Ja polecam shaman smok, albo sura wp ;] Sam osobiscie gram shamanem smokiem i nie narzekam.

Opublikowano

Jak chcesz być oszczędny to zrób woja body, i kupuj tylko exp ringi ;) Jak chcesz podropić to rękawice ... Ja bym wolał expić. No i jeszcze jedno :

Jeśli chcesz mieć pro postac do expa to wybierz Sure Wp ;)

Opublikowano

No jeśli tyle SM to wiadomo kup pierścień expa i rękawicę złodzieja, bo trzecia ręka się nie przyda. Chyba że pakiet.

Szybki exp będziesz miał i zarobek z rękawicy.

Opublikowano

Na start pierśćien doświadczenia , na 7 dni ( przynajmniej na uwazam ten sposób za dobry ) i wbij 35 , naw 35 zostań i zrób bojowca , na 35 możesz juz kupic rękawice i podexpić 2 postać na medale , dropniesz ich troche spzedasz i kupisz sobie eq przeciętne na metki troche kaski uzbierasz na metkach juz i albo bedziesz dalej expił albo zrobisz 2 postac do daleszej gry .

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

ja bym wybral surke wp na start kupic x2 drop i exp i reszte na zwoje egzo wydac bynjmniej szybko skille wibjesz na wysoki poziom a surka wp z ostrzem na g1 expi sie miodzio

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

ja bym wybral surke wp na start kupic x2 drop i exp i reszte na zwoje egzo wydac bynjmniej szybko skille wibjesz na wysoki poziom a surka wp z ostrzem na g1 expi sie miodzio

700 SM to duzo zwoi nie kupi nawet skili zwojami do m5 nie podaciagnie.Ja zamaist pierscienia expa wolalbym kupic drop i po woli wbijac levle i meic drop a kase z dropu na ku wydac i eq.

Opublikowano

Rekawice zlodzieja no i na metki jedziesz. Na wiekszym lvlu przyda ci sie kupic pierscien expa wiec nie wydawaj SM na jakas glupia fryzurke ;p

Opublikowano

Ja za 700 SM wybonował bym 2 itemki:)Np kup troszkę yang i kup ebo +9 i może coś jeszcze +9 i bonuj:)jak nie starczy SM dokup z 100 SM:)Wybonuj itemki w miarę dobrze i sprzedaj za kamienie...^^I kasa będzie.

A jak nie to rób jak chcesz. ;)

Opublikowano

ja ci polecam daggera gdyz dagger nawet tani na pd bys mial gorzej z EQ ale glownie o deffa u niego nie chodzi bo i tak na marmurkach daje ci tylko 60 deffa wiec pro jelonka i mógł byś nim w v1 i v2 cisnąc baaardzo dlugo nawet do 75lv oczywiscie dkupywac poty itp;] jezeli bys byl zainteresowany grą archerem/daggerem zobacz na poradnik od zera do daggera/archera glownie jeden styl expa;] ale jezeli chcesz zacząc i sprawdzić się na serwerach dedykowanych nie próbuj dużo się różni gdyz na marmurach tylko bossy sie opłaca zabić;]

;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...